Szolgáltatások

légifotózás - bár a helikopterről történő fotózás drágább, mint egy kisrepülőből mégis sokan választják a jobban megkomponálható felvételek miatt. A gyakorlatilag 0 km/h sebesség miatt a fotósnak lényegesen több ideje marad a precíz képek elkészítésére.


Lap tetejére ^^

filmezés - reklám-, dokumentum- és játékfilmekben ma már szinte követelmény egy-egy légi felvétel alkalmazása.


Lap tetejére ^^

személyszállítás - a helikopter óriási előnye, hogy a fel- és leszálláshoz nem igényel repülőteret és a földi úton nem megközelíthető területeket is gyorsan elérhetővé teszi.


Lap tetejére ^^

teheremelés - olyan esetekben ha az emeléshez szükséges daru felállítása nem lehetséges, vagy túlságosan időigényes és költséges, a legoptimálisabb megoldás a helikopterrel történő beemelés.


Lap tetejére ^^

ellenőrzés, megfigyelés -magas-feszültségű légvezetékek és föld alatti üzemanyag-vezetékek nyomvonalának ellenőrzése.


Lap tetejére ^^

oktatás - ha valakinek kedve támadna a helikopter vezetés elsajátítására, erre is van lehetőség, cégünk oktatást is vállal.


Lap tetejére ^^

légi reklám - a helikopter igen látványos légi reklámozási lehetőségeket rejt magában, például: banner vontatás, strandlabda dobás, stb.


Lap tetejére ^^

wescam - a gépre rögzített speciális kamerában lévő giroszkópos technológiával rezgésmentes felvételeket készíthetünk akár nagy varióval is, digitális rögzítés-technikával.
Design bemutatkozás | szolgáltatások | referenciák | helikopterek | kapcsolat Lap tetejére ^^